Despre noi!

Societatea a fost înfiinţată în anul 1998, având ca obiect de activitate comerţul en-gros cu piese de schimb de origine DACIA.

Beneficiară a unei tehnologii moderne, evoluţia firmei este rezultatul unor serii de progrese facute de-a lungul timpului, care se traduc prin caracteristici excelente de conduită şi servicii de excepţie din domeniul vânzărilor auto si servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde. O echipă profesionistă formată din consilieri de vânzări este permanent la dispoziţia tuturor celor dornici să afle mai multe detalii despre oricare dintre modelele Dacia şi asigură asistenţă de specialitate, atât în perioada premergătoare comercializării propriu-zise, cât şi în perioada ce urmează intocmirii documentelor necesare în scopul vânzarii.

Toate acestea au ca scop unic obţinerea satisfacţiei clientului, un obiectiv uşor de atins printr-un efort susţinut din partea intregii echipe. SC SEDA SERVICE SRL pune in slujba dvs întreaga experienţă acumulată în decursul anilor de funcţionare, calităţile profesionale ale unui personal testat şi calificat de către producator iar prin complexitatea serviciilor oferite, dorim sa asigurăm un grad cât mai mare de satisfacere a nevoilor şi dorinţelor clienţilor noştrii, astfel încât să atingem performanţa prin seriozitate şi profesionalism.